Posted on

Suplimente alimentare integrale – Revenirea la sursele naturale de vitamine și minerale

Luarea suplimentelor alimentare integrale este o modalitate bună de a reveni pe calea sănătății. Până în prima parte a secolului al XX-lea, majoritatea oamenilor aveau o dietă zilnică bogată și integrală. Majoritatea oamenilor aveau cel puțin o grădină mare, în timp ce alții aveau o fermă întreagă din care să aleagă alimente întregi.

Mulți dintre ei își cresc propriile vite, suplimente alimentare porci și păsări de curte pentru surse de proteine. Oamenii care locuiau în orașele mari aveau de obicei acces la alimente integrale printr-o piață de legume, un vânzător de pește și un măcelar de carne.

Conservele și alimentele congelate nu erau o opțiune, deoarece tehnologia era abia la început. Ieșirea la restaurant a fost un lux pe care mulți oameni nu l-au experimentat niciodată. Oamenii și-au alimentat mâncarea direct de la fermă.

Dieta de astăzi este mult diferită. Încă de la jumătatea secolului al XX-lea, viața oamenilor este mult mai ocupată. Este mai ușor să deschideți o cutie, să folosiți pachete congelate sau să cumpărați o masă la restaurant decât să folosiți alimente întregi în casa noastră.

Acesta este sentimentul de comoditate este grozav. Dar a redus și cantitatea de nutrienți pe care cetățenii americani o primesc din surse naturale. În plus, mulți producători de alimente adaugă substanțe chimice artificiale, arome și aditivi pentru a face mâncarea mai bună.

Totuși, ceea ce a făcut a fost introdus în dieta americană lucruri care nu ar fi trebuit să existe niciodată. Statele Unite au un număr tot mai mare de obezitate, diabet, boli de inimă și alte afecțiuni medicale legate de o dietă proastă. Pentru a lupta împotriva acestor probleme, mulți oameni apelează la suplimente alimentare integrale.

Suplimentele alimentare integrale conțin nutrienți, vitamine și minerale care provin în întregime din surse alimentare. Multe dintre chiar și cele mai bune suplimente naturale au unele produse de umplere, vitamine sintetice și alte lucruri pe care s-ar putea să nu le doriți suplimente.

Obținerea de suplimente care derivă complet dintr-o sursă de hrană este o modalitate de a evita unele dintre aceste probleme. Aceste suplimente provin din surse alimentare concentrate, și anume fructe și legume.

Suplimentele alimentare integrale conțin o mare varietate de substanțe naturale care ajută organismul să se regleze. În loc să te bazezi pe mijloace artificiale, folosește aceste suplimente pentru a întări o dietă sănătoasă.

Pentru acei oameni care nu par să depășească confortul alimentelor procesate, adăugarea de suplimente din surse de alimente integrale este o modalitate de a-și îmbunătăți sănătatea generală. Este, de asemenea, o modalitate bună de a începe să renunți la dieta procesului și într-una, care conține mai multe alimente întregi.

Dacă sunteți interesat să citiți mai multe despre beneficiile pentru sănătate asociate suplimentelor naturale pentru sănătate [http://omega3healthtoday.com/] și ce produse vă pot ajuta pe dvs. și familia dvs. să abordați anumite afecțiuni de sănătate, atunci vă recomand cu căldură să vizitați site-ul de mai jos. M-a ajutat cu adevărat, soția și copiii mei rămân sănătoși și lipsiți de orice afecțiune în ultimii ani.