Posted on

En vinhistorie – vin, mad og livsstil

Kunne du tænke dig at vide, hvilken vin du vælger med at afskærme din billavede måltid? Måske vil du gerne være i stand til at imponere på din næste date, eller måske ønsker du at starte din egen vinopsamling. Du vil have den rigtige viden, der arbejder hen imod at få det ved at læse dette.

Alle elsker en god vin, og også de fineste virkelig dyre er lagrede vine fra adskillige hellige vinmarker fra Europa, især Bordeaux-facetterne i Frankrig. Massivt finde wines from France dem i Californiens Napa-grav. Hvad bestemmer nu en vin i investeringskvalitet? Der er en fyr, der virkelig er respekteret en af flere af verdens fineste sommeliere og ønofile, at hans ord alene kan gøre en vin værd at investere. De er ingen bortset fra det (trommerulle), Robert Parker, Jr., jordens mest indflydelsesrige og magtfulde vincruci. Han bedømmer vine og scorer dem i en skala fra 100. Enhver vin, der får en “Parker Score” på mindst 90, bliver investeringsscore.

Mourvedre-vine er rigelige i alkoholindhold og modtagelsen varierer, mens det afhænger af det område, hvor det produceres. Disse rødvine har dog en frugtig og jordagtig smag. I Frankrig bruges denne drue faktisk i produktionen af blandede vine, især i produktionen af Grenache. Den krydrede, frugtagtige smag efterlader en blød smag i munden.

Du vil virkelig gerne være sikker på, at du vælger et sted at komme i gang, giver dig et stort udvalg af vin. Ved at du har mest beslutte, hvorfra så længe du kender nogen form for søger, før du går ind, virkelig ikke få problemer overhovedet.

Dernæst vil du SWIRL ved at placere dit glas fladt langs bordet, holde bunden og hurtigt dreje det i en cirkulær bevægelse tre til fem gange. Hvirvlende vin spreder den ud over toppen indvendigt på glasset og slipper næsen. Vin blander sig med luften, og aromaerne fordamper, så du kan finde dufte dem.

Hvis du har tendens til at få hovedpine efter at have drukket vin, bør du drikke vin mindre gang på gang. Du kan få hovedpine af sulfaterne. Drik kun sparsomt for at undgå hovedpine.

Når man tager bilforsikring tilbage i historien, er vin blevet indtaget i dyreskind og horn, hårdt, bagt ler, træ, lædergræskar og meget udsmykkede tungmetalkar. Vi er kommet ganske langt både inden for vinfremstilling og glasfremstilling. Videnskaben og præcisionen af design i bægre i dag er ekstraordinært, hvilket gør vindrikning til en udsøgt fornøjelse.

Der meget en mindre værdi, som vil være placeret i Californien fine vine. Når det er muligt, investere i dem, når de er i alderen tillade den særlige alder smukt. Når dette er gjort, vil du have øget mængden af overse og ende positivt overrasket med afslutningsvis. Tag dig tid til at se dig omkring og betale for en idé om, hvordan tingene fungerer, og hold øjnene åbne for en procentdel af de bedste tilbud, du støder på. Ved at gøre dette sikrer du dig, at du får en udbetalingsperiode af høj kvalitet med dine investeringer.